in bad

 

Over ons

Mijn naam is Myrthe Maintz en ik ben de eigenaar van Hondenkapper Galecop. U ziet me vaak samen met mijn Australian Labradoodle Fie, die opgeleid is als assistentiehond. Ik woon samen met vier lieve katten en een eindje verderop staan mijn twee shetjes Tucky en Peertje in de wei.

Mijn grote liefde voor dieren kwam als spruitje van een half jaar al boven, toen mijn eerste woordje niet 'papa' of 'mama' was, maar 'poes'. Na een jeugd omringd door dieren ging ik verder op het VMBO, waar ik diverse stages op boerderijen en bij een dierenopvang liep. Daarna begon ik aan de opleiding Dierverzorging aan het MBO, maar al snel ben ik overgestapt naar de trimopleiding: volg je passie!

Door mijn jarenlange ervaring met honden, ook met de training van honden, herken ik de signalen bij uw hond en kan ik daar goed op inspelen en zo stress voorkomen of verminderen. Met veel geduld en vriendelijkheid maak ik een prettige ervaring van het bezoek aan de hondenkapper. Als dit voor uw hond fijn is, helpt Fie daar ook een pootje aan mee. Volledige aandacht voor uw hond dus, met veel oog voor uw specifieke wensen.

Speciale honden zijn van harte welkom bij Hondenkapper Galecop! Heeft u bijvoorbeeld een onzekere hond, of een hond met een medisch of fysiek probleem, of heeft u een assistentiehond? We kijken samen wat voor uw hond de beste oplossing is.